AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülü koklamak

Kahve falında gülü koklamak

Kahve falında gülü koklamak yeni bir eve taşınacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında gülü koklamak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz en iyi şey daha çabuk karar vermeye çalışmanızdır.

Kahve falında gül kokladığını görmek büyük borçlara girmeyeceğine, gözyaşının dineceğine delalettir.

Kahve falında beyaz gül koklamak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mavi gül koklamak ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gülü koklamak helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül koklamak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, büyük paralar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe gül koklamak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül koklamak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına tabir olunur.

Kahve falında gül suyu koklamak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, zor zamanların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir