AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül kokusu koklamak

Kahve falında gül kokusu koklamak

Kahve falında gül kokusu koklamak mallarının eksileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, rahat bir hayata kavuşacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül kokusu koklamak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler gerginliğinizin azalmasına yardım edebilir.

Kahve falında gül kokusu koklamak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında cennet kokusu koklamak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet eder.

Kahve falında çok güzel koku koklamak yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, malının artmasına, bereketlenmesine rivayet eder.

Kahve falında koku koklamak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel koku koklamak yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gül koklamak kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gül koklamak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz gül koklamak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, elde edilen nasibin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir