AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül kokladığını görmek

Kahve falında gül kokladığını görmek

Kahve falında gül kokladığını görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, kazancını arttıracağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül kokladığını gördüyseniz:

  • Nasıl daha hızlı veya etkin olabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Kahve falında gül koklamak keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe gül koklamak yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gülü koklamak birçok kişiye yardım edeceğine, işlerinin iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında gül kokusu koklamak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı gül koklamak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında gül kokladığını görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gül koklamak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında gül suyu koklamak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, açların doyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir