AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı bağlamak

Kahve falında kapı bağlamak

Kahve falında kapı bağlamak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine delalettir.

Kahve falında kapı bağlamak gördüyseniz:

  • Sevindirici bir haberiniz var.

Kahve falında kapıyı iple bağlamak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıya köpek bağlamak mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, üzüntülerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı bağlamak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında aslanı bağlamak yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında dilek ağacına bez bağlamak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında başına yemeni bağlamak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında köpeği bağladığını görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kravat bağlamak dertlerin günden güne artacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir