AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe gül dikmek

Kahve falında pembe gül dikmek

Kahve falında pembe gül dikmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, ondan kazanç elde edeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kendini toparlayamayacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulur.

Kahve falında pembe gül dikmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere göre pozisyon almadan önce, olayların netlik kazanmasını ya da detayların ortaya çıkmasını beklemek gerekebilir.

Kahve falında pembe gül dikmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül dikmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında gül fidanı dikmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında gül fidesi dikmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında gül dikmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı gül dikmek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sorunların ve engellerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında gül ağacı dikmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa gül dikmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir