AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül dikmek

Kahve falında gül dikmek

Kahve falında gül dikmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, para pul sahibi olacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gül dikmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz gül dikmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mezara gül dikmek hataların telafi edileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül fidanı dikmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında gül ağacı dikmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında pembe gül dikmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında gül dikmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında toprağa gül dikmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye gül dikmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir