AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa gül dikmek

Kahve falında toprağa gül dikmek

Kahve falında toprağa gül dikmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, müjdeli haberle geleceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa gül dikmek gördüyseniz:

  • Problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Kahve falında toprağa gül dikmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına işarettir.

Kahve falında bahçeye gül dikmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül fidesi dikmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz gül dikmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı gül dikmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında pembe gül dikmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara gül dikmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gül dikmek günah ve suç işleyeceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir