AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gül dikmek

Kahve falında beyaz gül dikmek

Kahve falında beyaz gül dikmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz gül dikmek gördüyseniz:

  • Ummadığınız bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir ya da, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz gül dikmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül fidanı dikmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeye gül dikmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında gül fidesi dikmek ölümcül hastalıklara işaret, itibar kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında mezarlığa gül dikmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı gül dikmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül ağacı dikmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında mezara gül dikmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir