AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül ağacı dikmek

Kahve falında gül ağacı dikmek

Kahve falında gül ağacı dikmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül ağacı dikmek gördüyseniz:

  • Aynı şekilde, yeteneklerine veya gelir durumuna güvenerek hareket ettiğiniz bir arkadaşınız sizi yanıltabilir, dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında gül ağacı dikmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine işaret eder.

Kahve falında toprağa gül dikmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlığa gül dikmek problemlerini çözeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezara gül dikmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Kahve falında gül dikmek eşe dosta yardım edileceğine, malının artmasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında gül fidesi dikmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeye gül dikmek büyük üzüntülere sebep olacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe gül dikmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir