AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonuyla fotoğraf çekmek

Kahve falında cep telefonuyla fotoğraf çekmek

Kahve falında cep telefonuyla fotoğraf çekmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonuyla fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Size katkısı olacak kişilerle iş birliği yapmanız karlı girişimler anlamına gelebilir.

Kahve falında cep telefonuyla fotoğraf çekmek elinin bolluğa kavuşacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla fotoğraf çekmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun patladığını görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu kırıldığını görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu bulamamak hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu bulduğunu görmek hem ün sahibi olacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu unutmak büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı cep telefon görmek zor durumların biteceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir