AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe başörtüsü görmek

Kahve falında pembe başörtüsü görmek

Kahve falında pembe başörtüsü görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe başörtüsü gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmalı yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında pembe başörtüsü takmak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında pembe başörtüsü görmek hayırlı kapıların açılacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe başörtüsü taktığını görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık başörtüsü görmek işlerinin yolunda gideceğine, koltuğunun da yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında sarı başörtüsü takmak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü aldığını görmek büyük atılımlarda bulunacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk başörtüsü görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı başörtüsü örtmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kötülüklerden uzak olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir