AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahin pekmez yediğini görmek

Kahve falında tahin pekmez yediğini görmek

Kahve falında tahin pekmez yediğini görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, kazancının günbegün artacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, şükredeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında tahin pekmez yediğini gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli be saygılı geri dönüşler içine girmelisiniz.

Kahve falında tahin pekmez yediğini görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında tahin pekmez görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pekmez tahin görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahinli pekmez yemek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine alamet eder.

Kahve falında tahin helvası yediğini görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında tahin yediğini görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine delalettir.

Kahve falında tahin helva görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında tahin helva yemek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir