AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar pekmezi görmek

Kahve falında nar pekmezi görmek

Kahve falında nar pekmezi görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, büyük bir gelir toplayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar pekmezi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden farkınız sizin istediğinizi almış olmanız olacak.

Kahve falında nar pekmezi görmek bol bol moral depolanacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pekmez aldığını görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında armut pekmezi görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında pekmez ikram etmek maddi imkanlarının çoğalacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalet eder.

Kahve falında tahin pekmez görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Kahve falında andız pekmezi görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pekmez yediğini görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulur.

Kahve falında ölüden pekmez almak ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir