AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt ve pekmez görmek

Kahve falında yoğurt ve pekmez görmek

Kahve falında yoğurt ve pekmez görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, sıhhat kazanacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurt ve pekmez gördüyseniz:

  • Söylenenler önemli olabilir.

Kahve falında yoğurt ve pekmez yemek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt ve pekmez görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, bol muhabbette olacağına yorulur.

Kahve falında yoğurtlu pekmez görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine yorulur.

Kahve falında pekmez yaptığını görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında pekmez ikram etmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz pekmez görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dut pekmezi görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında cevizli pekmez yemek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir