AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe pekmez sürmek

Kahve falında ekmeğe pekmez sürmek

Kahve falında ekmeğe pekmez sürmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeğe pekmez sürmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizde veya iş hayatınızda aklınızda olmayan veya artık unutmaya başladığınız olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ekmeğe pekmez sürmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına işarettir.

Kahve falında ekmeğe pekmez görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine pekmez vermek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında pekmez ikram etmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna işarettir.

Kahve falında üzüm pekmezi kaynatmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma pekmezi yapmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurt ve pekmez yemek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına inanılır.

Kahve falında andız pekmezi görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, kazancın çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir