AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurtlu pekmez görmek

Kahve falında yoğurtlu pekmez görmek

Kahve falında yoğurtlu pekmez görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, iş yeri sahibi olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu pekmez gördüyseniz:

  • Değişiklik size iyi gelebilir.

Kahve falında yoğurt ve pekmez görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine yorulur.

Kahve falında yoğurtlu pekmez görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurt ve pekmez yemek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, yenileneceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm pekmezi kaynatmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında pekmez görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karlı pekmez yemek sevdiğini söyleyeceğine, kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında andız pekmezi görmek işinin ehli olacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet eder.

Kahve falında ekmeğe pekmez sürmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir