AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz kabukları görmek

Kahve falında muz kabukları görmek

Kahve falında muz kabukları görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, yaşamının tazeleneceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında muz kabukları gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında yenilenme enerjisi söz konusu olabilir.

Kahve falında kabuklu muz yemek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında muz kabuğu görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz kabukları görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında muz yemek görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk muz görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada muz görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında cürük muz yemek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir