AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz ağacı dikmek

Kahve falında muz ağacı dikmek

Kahve falında muz ağacı dikmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında muz ağacı dikmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimlerde sevdiğiniz bir kişinin etkisi olabilir.

Kahve falında muz ağacı dikmek daha fazla kazanç getireceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan muz koparmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında muz ağacından muz toplamak vefakar bir insan olunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muz ağacından muz yemek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan muz toplamak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muz ağacı görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında muz ve muz ağacı görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ağaçta muz görmek sevinileceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir