AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlanmış kestane görmek

Kahve falında kurtlanmış kestane görmek

Kahve falında kurtlanmış kestane görmek ele güne muhtaç olacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış kestane gördüyseniz:

  • Kendi kendilerine zarar veren cümleler sarf eden ya da hareketler yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kurtlu kestane yemek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu kestane görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, kendisine olan güvenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlanmış kestane görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye delalettir.

Kahve falında kestane kabuğu görmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kestanesi yemek vefa göstereceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında at kestanesi toplamak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına işaret eder.

Kahve falında kocaman kestane görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşte kestane pişirmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir