AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kestanesi görmek

Kahve falında deniz kestanesi görmek

Kahve falında deniz kestanesi görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine işarettir.

Kahve falında deniz kestanesi gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zordan çok, imkansız görünen görev ya da sorumluluklardan kurtulmanız daha doğru olabilir.

Kahve falında deniz kestanesi yemek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kestanesi görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde kestane görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında kavrulmuş kestane yemek ticarette zarar edeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine inanılır.

Kahve falında çok kestane görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sudan kestane toplamak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at kestanesi görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında kabuklu kestane görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir