AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan gelmek

Kahve falında pazardan gelmek

Kahve falında pazardan gelmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında pazardan gelmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında pazardan gelmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında pazarda balık görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında pazardan domates almak yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında pazarda bir şey satmak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında pazardan portakal almak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında pazarda elma görmek yapılan işte ustalaşılacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kurulmuş pazar görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan lahana almak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir