AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurulmuş pazar görmek

Kahve falında kurulmuş pazar görmek

Kahve falında kurulmuş pazar görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kederleneceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurulmuş pazar gördüyseniz:

  • Yapılan hareketlere bir şekilde tepki vermeniz gerekebilir.

Kahve falında pazar kurulduğunu görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kurulmuş pazar görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına alamet eder.

Kahve falında yönetim kurulu başkanı görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurulu soba görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında yönetim kurulu görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurulu masa görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında komplo kurulduğunu görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına inanılır.

Kahve falında kurulu ev görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir