AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda balık görmek

Kahve falında pazarda balık görmek

Kahve falında pazarda balık görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, mali krize gireceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, mekân değiştireceğine delalettir.

Kahve falında pazarda balık gördüyseniz:

  • Kendinizden çok diğerlerine faydası olacak işlerle vakit kaybediyorsunuz.

Kahve falında pazarda balık görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında pazardan balık almak günah ve suç işleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında pazardan balık görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında pazardan balık satın almak ne yapacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık pazarı görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazarı dolaşmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan alışveriş yapmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda çilek görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, hikmete kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir