AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan etek almak

Kahve falında pazardan etek almak

Kahve falında pazardan etek almak gösterilen sabrın tükeneceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan etek almak gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla başa çıkabilmek için sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında pazardan etek almak elde edilecek menfaatlere, borçların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında pazardan tavuk almak bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında pazardan alışveriş yaptığını görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında pazarda domates satmak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet eder.

Kahve falında pazarda ayakkabı görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kumaş pazarı görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında pazardan mandalina almak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, anne babayla ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında pazardan kayısı almak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir