AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan kayısı almak

Kahve falında pazardan kayısı almak

Kahve falında pazardan kayısı almak helal kazanca sahip olunacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, uzun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan kayısı almak gördüyseniz:

  • Her an patlayıp hem kendinizi hem çevrenizi yakabilirsiniz.

Kahve falında pazardan kayısı almak rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan koparıp kayısı yemek gülmeye hasret kalacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kayısı toplamak verilen  sözlerin tutulacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından kayısı koparmak hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işarettir.

Kahve falında kayısı kurusu almak hayırlı bir yuva kurulacağına, hayır ve bereketin artmasına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı ağacı budamak ters giden durumların düzeltileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında kayısı kiraz görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına rivayet eder.

Kahve falında kayısı reçeli yemek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir