AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan alışveriş yaptığını görmek

Kahve falında pazardan alışveriş yaptığını görmek

Kahve falında pazardan alışveriş yaptığını görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında pazardan alışveriş yaptığını gördüyseniz:

  • İş konularında ciddi bir karar vermeniz gerekebilir.

Kahve falında pazarda alışveriş yaptığını görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret eder.

Kahve falında pazardan alışveriş yapmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yeni bir yola gireceğine delalettir.

Kahve falında pazardan alışveriş yaptığını görmek onların başarıları ile gururlanacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında pazarda alışveriş yapmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafet alışverişi yapmak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, geçim derdinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında evlilik alışverişi yapmak kişinin bundan zarar göreceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para alışverişi yapmak bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek alışverişi yapmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir