AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda domates satmak

Kahve falında pazarda domates satmak

Kahve falında pazarda domates satmak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, işinin ehli olacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında pazarda domates satmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir durumun sizi eğlenceden mahrum bırakmasına izin vermeyin.

Kahve falında pazarda domates satmak mevki kazanacağına, iyi geçiminin devam edeceğine yorulur.

Kahve falında pazarda domates görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına yorulur.

Kahve falında pazardan domates almak kendi işine sahip olacağına, beden sağlığının zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında pazarda bişey satmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına işarettir.

Kahve falında pazarda sebze satmak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, şartlarının da zenginleşeceğine alamet eder.

Kahve falında pazarda meyve satmak ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında pazarda bir şey satmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda mal satmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir