AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan çanta almak

Kahve falında pazardan çanta almak

Kahve falında pazardan çanta almak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kendisiyle de gururlanacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulur.

Kahve falında pazardan çanta almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya ilişkilerinizi güçlendirmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında pazardan çanta almak hep onlara layık olmaya çalışacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına işaret eder.

Kahve falında pazar çantası görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına yorulur.

Kahve falında pazarda dolaşmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kıyafet pazarı görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, haksızlıklara uğranılacağına işarettir.

Kahve falında pazardan çorap almak bir sebeple çok zorlanacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalettir.

Kahve falında pazarda yürümek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında eski pazar görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak varolan sorunlarının sona ereceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir