AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazar çantası görmek

Kahve falında pazar çantası görmek

Kahve falında pazar çantası görmek içinin ferahlayacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında pazar çantası gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanızda şüpheler olabilir.

Kahve falında pazardan çanta almak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazar çantası görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, hayatın pahalılaşmasına inanılır.

Kahve falında pazarda sebze görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında pazarda kavga etmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan süt almak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, malının ve kazancının tam olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan kazak almak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan meyve almak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazarı gezmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir