AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet pazarı görmek

Kahve falında kıyafet pazarı görmek

Kahve falında kıyafet pazarı görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, iyilik bulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafet pazarı gördüyseniz:

  • Bir sürpriz beklenmedik fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında pazardan kıyafet almak zorlanacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyafet pazarı görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, lüksünün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda kıyafet almak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski pazar görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında halk pazarı görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, zor ve kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında pazardan kiraz almak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sabit geliri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazarı görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında pazarda dolaştığını görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir