AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda karpuz görmek

Kahve falında pazarda karpuz görmek

Kahve falında pazarda karpuz görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, boş yere korku duyulacağına işaret eder.

Kahve falında pazarda karpuz gördüyseniz:

  • Belli bilgileri es geçerseniz veya güvenilir kaynaklardan gelenlere öncelik tanıyorsanız, yakında bir direniş ya da muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pazarda karpuz görmek evlat sahibi olacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına delalettir.

Kahve falında pazarda çilek görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında pazar gününü görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, güveninin artacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle pazara gitmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan sarımsak almak işlerini toparlayacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan yeşil soğan almak sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, şeref ve rütbeye işaret eder.

Kahve falında pazarda satış yapmak çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında pazardan havlu almak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir