AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle pazara gitmek

Kahve falında sevgiliyle pazara gitmek

Kahve falında sevgiliyle pazara gitmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle pazara gitmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Kahve falında sevgiliyle pazara gitmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında pazara gitmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, daha fazla para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında çarşı pazara gitmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ileriye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında pazar gitmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gece pazara gitmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin evine gitmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle gezmeye gitmek karamsar ve umutsuz olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle bir yere gitmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir