AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan havlu almak

Kahve falında pazardan havlu almak

Kahve falında pazardan havlu almak çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, keyifli hale geleceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine yorulur.

Kahve falında pazardan havlu almak gördüyseniz:

  • Bazı projelerinizin daha hızlı ilerlemesine yardım edecek deforme olmamış ya da denenmemiş farklı yöntemler arayabilirsiniz.

Kahve falında pazardan havlu almak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına rivayet eder.

Kahve falında hamam havlusu görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında havlu ve bornoz görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz havlu yıkamak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında havlu hediye vermek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek havlusu görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, büyük üzüntüler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havluyla gezmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında banyoda havlu görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, bunun da geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir