AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazar gününü görmek

Kahve falında pazar gününü görmek

Kahve falında pazar gününü görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında pazar gününü gördüyseniz:

  • Planlarınızı gerçekleştirmek için oldukça aceleci davranabilirsiniz.

Kahve falında pazar günü görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazar gününü görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında ahiret günü görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulun son gününü görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğum gününün olduğunu görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine inanılır.

Kahve falında kendi doğum gününü görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Kahve falında kıyamet gününde namaz kılmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğum günü pastası üflemek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir