AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan sarımsak almak

Kahve falında pazardan sarımsak almak

Kahve falında pazardan sarımsak almak sevinçli ve güzel günler göreceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan sarımsak almak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçınının.

Kahve falında pazardan sarımsak almak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda sarımsak görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak bahçesi görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine inanılır.

Kahve falında kuru sarımsak soymak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına yorulur.

Kahve falında sarımsak aldığını görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan sarımsak toplamak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde sarımsak görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Kahve falında sarımsak yedirmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir