AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan çilek almak

Kahve falında pazardan çilek almak

Kahve falında pazardan çilek almak arkadaştan görülecek faydaya, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan çilek almak gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri yapabileceklerinizi engelleyebilir ya da genel anlamda sizi sınırlandırabilir.

Kahve falında pazardan çilek almak ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Kahve falında pazarda çilek görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında sarı çilek görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında çilekli pasta yapmak eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış çilek yemek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çilek ve böğürtlen yemek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına delalettir.

Kahve falında iri çilek görmek güzel bir hayatı olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede çilek görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir