AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına çilek vermek

Kahve falında başkasına çilek vermek

Kahve falında başkasına çilek vermek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına çilek vermek gördüyseniz:

  • Taleplerde bulunan kişilerin taleplerini anında yerine getirme ya da karşı koyma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında çilek reçeli almak kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çilek çiçeği görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilek tarlasında çilek yemek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, geçiminin zor hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ezik çilek görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olgunlaşmamış çilek görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında mevsimi dışında çilek görmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında çilek erik görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına inanılır.

Kahve falında çilekli kek görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir