AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk çilek görmek

Kahve falında bozuk çilek görmek

Kahve falında bozuk çilek görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, zaferler kazanacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, başka alanlara yöneleceğine inanılır.

Kahve falında bozuk çilek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.

Kahve falında bozuk çilek görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında çilek aldığını görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgun çilek görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek koklamak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, istediği makama geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çilek ve şeftali görmek fakirliğinin biteceğine, kişinin adeta gençleşeceğine inanılır.

Kahve falında çilek toplamak ve yemek daha çok dünya malı edineceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalettir.

Kahve falında birine çilek yedirmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çilek vermek başarıların her geçen gün çoğalacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir