AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek ve erik görmek

Kahve falında çilek ve erik görmek

Kahve falında çilek ve erik görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek ve erik gördüyseniz:

  • Hayatınızda bir çok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Kahve falında çilek ve erik görmek ters giden işlerin normale döneceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet eder.

Kahve falında çilek erik görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına inanılır.

Kahve falında erik ve çilek yemek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erik ve çilek görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çilek temizlemek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, hak yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında çilek reçeli yemek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine alamet eder.

Kahve falında çilek reçeli yediğini görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çilekli pasta yapmak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir