AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronuyla tartışmak

Kahve falında patronuyla tartışmak

Kahve falında patronuyla tartışmak huzurlu günlerin biteceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, yapacağı planların altüst olacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronuyla tartışmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ilerlemenize yardım edecekse yer değişikliği ya da şehir değiştirme türünde gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında patronla tartışmak hayırlı kararlar verileceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronuyla tartışmak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalet eder.

Kahve falında eski patronla tartışmak insanlar tarafından sevileceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında akrabasıyla tartışmak üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalettir.

Kahve falında işyerinde tartışmak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine delalettir.

Kahve falında görümceyle tartışmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayanla tartışmak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ablasıyla tartışmak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir