AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabasıyla tartışmak

Kahve falında akrabasıyla tartışmak

Kahve falında akrabasıyla tartışmak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabasıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Duygusal, sosyal veya yaratıcılık gerektiren işleriniz hız kazanıyor.

Kahve falında akrabalarla tartışmak kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işarettir.

Kahve falında akrabayla tartışmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabasıyla tartışmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir akrabayla tartışmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabayla tartışmak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine işaret eder.

Kahve falında babayla tartışmak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin arkadaşınla tartışmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yapılan ahlaksız davranışlara işaret eder.

Kahve falında telefonla tartışmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir