AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insanla kucaklaşmak

Kahve falında ölü insanla kucaklaşmak

Kahve falında ölü insanla kucaklaşmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok yıpranacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, rızkından olacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Hızlı şekilde ortaya çıkan uyuşmazlıkları görmezden gelmeniz zamandan tasarruf etmenizi ya da bir adım öne geçmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölü insanla kucaklaşmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanla kucaklaşmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle kucaklaşmak iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına inanılır.

Kahve falında ölü biriyle kucaklaşmak hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında ölülerle kucaklaşmak hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle kucaklaşmak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birisiyle kucaklaşmak tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eski arkadaşlarla kucaklaşmak yükseleceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir