AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle kucaklaşmak

Kahve falında biriyle kucaklaşmak

Kahve falında biriyle kucaklaşmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işarettir.

Kahve falında biriyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına dahil olmak yerine, kendi İşinize ilgilenmenizde fayda var.

Kahve falında ölmüş insanla kucaklaşmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle kucaklaşmak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babayla kucaklaşmak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sevinileceğine delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşlarla kucaklaşmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yalnız hissetmeye rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle kucaklaşmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesiyle kucaklaşmak iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği biriyle kucaklaşmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuyla kucaklaşmak tartışmaların tatlıya bağlanacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir