AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla kucaklaşmak

Kahve falında patronla kucaklaşmak

Kahve falında patronla kucaklaşmak bol muhabbette kalacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında patronla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında patronla kucaklaşmak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında patronuyla kucaklaşmak sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasretle kucaklaşmak sonunda maddi zarara gireceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında ölen babayla kucaklaşmak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla kucaklaşmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında bir kızla kucaklaşmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bayanla kucaklaşmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşla kucaklaşmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir