AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuyla kucaklaşmak

Kahve falında komşuyla kucaklaşmak

Kahve falında komşuyla kucaklaşmak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında komşuyla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmaya çalışmak yerine, belli bir konuda başarı elde etmek ya da bazı konuları sonuca ulaştırmak istiyorsanız yaratıcılığınızı kullanmalısınız.

Kahve falında komşuyla kucaklaşmak eşler arasına kara kedi gireceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle kucaklaşmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine delalet eder.

Kahve falında ölen babayla kucaklaşmak rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle kucaklaşmak kendisini çok yıpratacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşıyla kucaklaşmak maddi imkanlarının çoğalacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalettir.

Kahve falında hasretle kucaklaşmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyle kucaklaşmak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ölen biriyle kucaklaşmak moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir