AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birisiyle kucaklaşmak

Kahve falında ölen birisiyle kucaklaşmak

Kahve falında ölen birisiyle kucaklaşmak şans ve bereket kapılarının açılacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çalışmalarının beğenileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birisiyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında eski arkadaşlarla kucaklaşmak karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olan biriyle kucaklaşmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında ölü biriyle kucaklaşmak çok zor günler geçirileceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle kucaklaşmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekle kucaklaşmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesiyle kucaklaşmak karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında birisiyle kucaklaşmak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla kucaklaşmak eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, giderileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir