AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun arabasına binmek

Kahve falında patronun arabasına binmek

Kahve falında patronun arabasına binmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında patronun arabasına binmek gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız için çok iyi olacak.

Kahve falında patronun arabasına binmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında patronla arabaya binmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına delalet eder.

Kahve falında patronla otobüse binmek gönlünün rahata ereceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronun arabasını sürmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronun arabasını görmek yanlış işlere girileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında patronun arabasını kullanmak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil bir arabaya binmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında hızlı arabaya binmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir