AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını uyurken görmek

Kahve falında karısını uyurken görmek

Kahve falında karısını uyurken görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, her zaman çok üzgün olacağına, kafa dinleyeceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında karısını uyurken gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışlarını üstlenmek veya hatalarını kapatmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında karısını uyurken görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında başkasını uyurken görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını uyurken görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisini uyurken görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında uyurken öldüğünü görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğu uyurken görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini uyurken görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini uyurken görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir