AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı uyurken görmek

Kahve falında arkadaşı uyurken görmek

Kahve falında arkadaşı uyurken görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, malının, parasının ve canın güvende olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı uyurken gördüyseniz:

  • Yetersiz veya gereksiz plan, düşünce, model ya da işleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında bir arkadaşını uyurken görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarını uyurken görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşı uyurken görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını uyurken görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında köpek uyurken görmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında uyurken sıçramak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında uyurken öpülmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, itibarın sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uyurken altına kaçırmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir