AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini uyurken görmek

Kahve falında ölmüş birini uyurken görmek

Kahve falında ölmüş birini uyurken görmek türlü musibetlere uğrayacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini uyurken gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler hayal gücünüzün potansiyelini olumsuz etkiliyor.

Kahve falında aslanı uyurken görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek uyurken görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında uyurken öpülmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, başarılarının takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında uyurken sarılmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı uyurken görmek ayrıcalık elde edeceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı uyurken görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında annesini uyurken görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında karısını uyurken görmek işinin gücünün de rast gideceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir